Embossing folders för första gången…

Kollade på en live Katja gjorde för en bra tid sedan och hon visade då Embossing foldrar och jag erkände i chatten att jag aldrig använt en och äger ingen heller! Men nu har jag köpt på mig några stycken och jäklar va kul det va!! Så mycket effekt och struktur så enkelt! Det lär bli fler😄

Gjorde ett grattis kort till mormors väninna Kate som fyller 90, värt lite guld tycker jag!

Jag har endast använt 6 saker förutom lim förståss, svart cardstock, mirror card i guld, mica spray, dies, embellishment mousse och Embossing foldern.

Började med att fukta cardstocket som skulle embossas med ett dusch med vatten för att göra pappret mer följsamt. Sen tog jag embellishment mouse från Nuvo i guld och badda försiktigt på där präglingen är. Stänkte med mica spray i guld ( kolla in erbjudandet på mica Sprayerna jag använt!) och sen stansade ut mina bokstäver. Satte allt på ett mirror card och sen på cardstocket. Enkelt effektfullt och lite stiligt till en dam på imponerande 90 år!

Ja det lär bli fler Embossing Foldrar, tänk att det tagit sån tid innan jag testade😂

Glöm nu inte att kolla på liven i kväll på Petra sänder!

Kramar Emma

Material lista

Bazzill Cardstock 12X12 25/Pkg Smoothies – Blackberry Swirl

Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Venetian Gold 8703E

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Alphanumeric Stretch Lower & Numbers 66520

Tim Holtz Sizzix 3-D Texture Fades Embossing Folder – Entangled 666155

Tonic Nuvo Embellishment Mousse

ERBJUDANDE: Tim Holtz Mica Sprays 29ml x 3/Pkg – Halloween 3 + 4

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *