Life in bloom – Simple Stories

Hej!
Onsdag och min tur att finnas i bloggen igen. Jag hoppas att ni alla har det bra trots det tråkiga vädret vi har. Det ger oss i alla fall lite extra tid till att pyssla.
Idag har jag gjort en layout i storleken 12×12. Jag har arbetat med ytterligare en av Simple Stories kollektioner. Den här heter Life in bloom och den är galet vacker.
Fotona kommer från när mitt äldsta barnbarn Saga var på en konsert med sina favoriter Dolly Style.

Jag började med att preppa bakgrunden på mitt vita cardstock. Jag målade några drag med en av akrylfärgerna från Dylusions. Jag valde den med shimmer i. Sedan stänkte jag lite svart av Dina Wakleys gloss spray.

Jag vek alla kanterna på de mönstrade papperna och satte en del på 3D-tejp för att få lite dimension i layouten. Denna gången lekte jag lite med de nya rubb-ons som Simple Stories gör nu. De är i superbra kvalitet och kul att använda.

Tack för titten! Var rädda om varandra.

Material:
Hela kollektionen ”Life in bloom”
Dylusions shimmer paint-Laidback lilac
Dina Wakley gloss spray – black
Bazzill white 12×12
Jumbo roll
Score tape

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *