Ännu mer höstfärger

Hej, nu tycker ni säkert att jag har snöat in mig på hösten och dess färger 😉 – det stämmer 🙂 Jag älskar höstfärgerna.
Kortet idag har en bakgrund som jag gjort med en gammal stencil från Echo Park (tyvärr finns den inte i butiken) liknande finns HÄR och Oxsidefärger. Klistrade på lite juteväv (från mina gömmor) med dubbelhäftande tejp. Som jag har berättat tidigare så har jag har sprejat ett papper (skall jag vara ärlig så blev det flera 🙂  bra att ha) med flera olika Distress Mica Sprays från Halloweenkiten. Jag sprejar så att färgerna flyter in i varandra. 3D-kuddar under de två utstansade löven från Lawn Fawn.

Material:
Crafters Companion – White Multi-Purpose Card
Lawn Fawn Dies – Small Stitched Leaves LF994
Tim Holtz Distress Mica Sprays 29ml x 3/Pkg – Halloween
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Tacksamcirkel
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black
Misti Stamp Tool
Distress Oxside Ink Pad
Tonic Studios Nuvo Precision Blender Brushes 2/Pkg 1951N
Scor-Tape
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Thin Mixed
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Mixed

Hoppas ni har det bra 🍂🍁 och hinner med att scrappa lite.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *