Gästdesigner Hanna inspirerar med the Purrrfect photo .:. Vicki Boutin Discover + Create

Här kommer ännu ett fantastiskt inspirerande blogginlägg från vår gästdesigner Hanna:

Hej,

Våren börjar äntligen ge sig till känna, och det inspirerade mig till att göra en ljus och blommig layout denna gång! Jag hittade en gammal bild på mina två katter från 2017 som jag gärna ville scrappa, så den printade jag ut.

En av mina favoritdesigners när det kommer till scrapbooking, är Vicki Boutin. Hennes senaste kollektion ”Discover + Create” är fantastiskt färgglad och inspirerande, med mängder av härliga tillbehör förutom de underbara pappren!

Jag valde ett blommigt mönsterpapper och klippte ut blommor i fyra olika färger. Jag älskar blommiga pappersdekorationer, och just i denna kollektion finns det inte så många. Då får man själv skapa dem genom att klippa ut blommor ur pappren! 🙂

Min bakgrund är ett vitt cardstock från Bazzill. Där har jag applicerat distressfärger i två fält, med färger som matchar blommorna jag har klippt ut. I det gul-rosa fältet använde jag färgerna: ”Mustard seed”, ”Victorian velvet” och ”Dried Marigold”. I det blå-lila fältet använde jag ”Chipped Sapphire”, ”Seedless Preserves” och ”Milled Lavender”.

Fotot på mina katter fäste jag på två mönsterpapper som jag lade omlott. För att ta upp de svarta tecknade linjerna på blommorna jag klippt ut, ritade jag svarta streck i kanten på pappren som jag monterade fotot på. Sedan byggde jag på med de utklippta blommorna i olika lager. Jag använde 3D-kuddar från Tonic Studios, som jag tycker fungerar väldigt bra och som finns i olika storlekar.

Runt blommorna stämplade jag blad i guldfärg. Stämpeln är även den från Vicki Boutin, men en tidigare kollektion: ”Sweet rush”.

Jag adderade runda guldstickers från ett thickers-ark med textfraser för att fånga upp guldet ytterligare. Sedan adderade jag lite ephemera från kollektionen, bland annat två fjärilar som jag färgade in kanterna med guldstämpeldynan.

”Purrrfect” är bokstäver som jag hämtat ur stickersboken som hör till kollektionen, och ”photo” är från thickers-arket med textfraser.

Slutligen skvätte jag lite svart distressfärg för att skapa lite kontrast samt fånga upp det svarta i titeln.

Jag hoppas ni tycker om layouten!

Här är materialet som jag har använt:
Vicki Boutin ”Discover + Create” die cuts.
Vicki Boutin ”Discover + Create” paperpad.
Vicki Boutin ”Discover + Create” sticker book.
Vicki Boutin ”Printshop” thickers stickers.
Vicki Boutin ”Sweet rush” clearstamps.

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #Layout #Cilipysslatillsamans  #VickiBoutin #DiscoverCreate #Ranger_Ink  #Distressink #Printshop #SweetRush #Guestdesigner

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *