Tag med Vicki Boutin mixad med Dina Wakley

Kan man mixa Vicki Boutin och Dina Wakley? Klart att man kan! Jag har kombinerat Vicki Boutins Storyteller med Dinas stämplar och jag tycker att min tag blev både cool och vacker. Jag har klippt en cirkel ur ett vellumpapper från serien Storyteller och det är ju alltid liteknepigt att fästa vellum på ett snyggt sätt. Man kan använda vellumtejp men det tycker jag sällan blir snyggt. Man kan använda soft gel medium, man kan sy och man kan använda en häftapparat. Jag valde det sista och så limmade jag lite under dekorationerna som jag lagt ovanpå vellumet. Jag gillar det råa enkla med det vackra guldiga, det blir fina kontraster. Vad tycker du?

Material:
Vicki Boutin Ephemera Cardstock Die-Cuts 50/Pkg – Storyteller Icon …
Vicki Boutin Storyteller Thickers Stickers 5.5X11 – Phrase & Words
Vicki Boutin Vellum Specialty Paper 12X12 – Storyteller
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Collaged Girls
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Be Willing
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Better Together
Dina Wakley Media Soft Gel Medium 29ml Tube
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Shabby Shutters
VersaFine Ink Pad Onyx Black
Tim Holtz Stamp Platform 8.5X8.5 – 1707E
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher


Kram Petra

#MittKreativaKaos #PaperCraft #Scrapbooking #creative #inspiring #crafting #CiLiinPAPERS #Tag #VickiBoutin #VickiBoutinStorryteller #DinaWakelyMedia  #TimHoltz

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *