Kaffe & Te

Hej!
Nu har det varit några härliga dagar med sol. Då gäller det att ta tillvara på den vid husväggen med en kopp kaffe eller te. Varför inte bjuda in en god vän och räcka över ett kort eller Tag i samband med en fika?
Som jag har sagt så många gånger tidigare så är die med flera lager på lager ypperliga att använda spillbitarna som ligger och ”skräpar”.
På kortet använde jag en gammal embossingfolder med kaffebönor som bakgrund. Tyvärr finns inte den i butiken men ett alternativ kan vara DENNA eller någon helt annan som du tycker om. Färgade in med Distress, Vintage Photo, drog med stämpeldynan över bönorna och färgade in med en borste överallt. Muggarna med kaffe satte jag på 3D-kuddar i olika höjd (1 0ch 2 mm höga).
Tagen gjorde jag på samma vis men använde Walnut Stain istället för att få en något mörkare bakgrund. Letade fram ett snöre att sätta i hålet. För att snöret inte skall lossna tryckte jag dit ett klipps med min Attacher.
Till tedrickaren blev det också en tag men med en kopp. Använde bubbelstencilen till bakgrunden och färgade in den med Lost Shadow och en borste. En fin detalj på tags är att stansa ut en ring och limma fast den vid hålet (blev bara på denna idag). Men band kom med 🙂

 

Material:
Crafters Companion – White Multi-Purpose Card
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Cafe Colorize 665212
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Kaffe och Choklad 
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Småkoppar HW23456
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black
Tim Holtz Distress Ink Pad – Vintage Photo
Tim Holtz Distress Ink Pad – Walnut Stain
Tonic Studios Nuvo Precision Blender Brushes 2/Pkg 1951N
My Sweet Petunia Misti Precision Glue Press
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Bubbles THS138
Tim Holtz Distress Ink – Lost Shadow
We R Memory Keepers Reinforce Hole Punch

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort, Tag och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *