Höstkort – Simple Stories

Hej, nu står hösten för dörren. Den har kommit olika långt i vårt avlånga land. Höstens färger i naturen är helt underbara och dem har Simple Stories fångat i den underbara serien Autumn Splendor. Mönsterpapperet skrapade jag i kanterna innan jag färgade in med lite brunt. Det blir en liten ”ruffig” kant. Jag hade en liten bit av juteväv som klistrade på med Scor Tape, genomskinlig dubbelhäftande tape som sitter som berget (har man satt fast det på ett papper så kan man inte ta bort det utan att fördärva pappret). Även snöret var något som fanns i mina gömmor. Det virade jag tre varv (runt mönsterpapperet och juteväven) och knöt en rosett innan jag klistrade fast det på kortbasen.

Sedan var det bara att välja ut några av de fina Die-Cut som tillhör serien. Även här färgade jag in alla kanter med brunt. Olika tjocka 3D-kuddar fäste jag dem med. Lite glitter på bl.a. bladen är aldrig fel 🙂 Hittade några sprinkles i gömmorna som jag tyckte passade in.

Insidan satte jag ”spill” biten av mönsterpapperet och juteväven. Tycker det är extra kul om jag kan använda just spillbitarna. Inget skall förfaras 🙂  ”Piffade” upp det med en bit Washi Tape och stansade ut tre stycken ”hallo” som jag limmade på varandra.

Material:
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Classic Kraft
Simple Stories Double-Sided Paper Pad 6X8 24/Pkg – Autumn Splendor
Simple Stories Foliage Bits & Pieces Die-Cuts 49/Pkg – Autumn Splendor
Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 48/Pkg – Autumn Splendor 
Simple Stories Washi Tape 3/Pkg – Autumn Splendor
Sizzix Thinlits Die Set 3PK – Sentiments 
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Thin Mixed
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Mixed 
Tim Holtz Thread Cutter – Paper Distresser 
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Walnut Stain
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Vintage Photo
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Tonic Studios Nuvo Aqua Flow Pens 2/Pkg– Glitter Gloss 888N
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive – 200N
Scor-Tape 0.25´X27 Yds

Njut av hösten och dess färger!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *